dom sistemi

Nema proizvoda u košarici

Asortiman

Toplinski sustavi, fasade i žbuke

Kvalitetnom toplinskom zaštitom, osim smanjenja potrošnje energenata do 50% i stvaranja ugodne stambene mikroklime, bitno se umanjuju i negativni utjecaji na konstrukciju (naprezanja uslijed temperaturnih promjena, ekstremno visokih ili niskih temperatura, prodora vode ili vlage, razaranje uslijed smrzavanja i dr.) čime se bitno produljuje vijek trajanja građevine.
Pogledajte našu ponudu

Unutarnje uređenje

U ponudi imamo cijeloviti asoriman proizvoda za unuatarnje uređenje.  Cjelovito sustavno rješenje za unutarnje zidove uključuje proizvode za sve faze u obradi unutarnjih zidova, počevši od pripreme zida za žbukanje, uporabe cementno-vapnene žbuke, potom visokokvalitetnih masa za izravnavnje (glet masa) do nanošenja unutarnjih boja, koje ne sadrže organska otapala i stoga se smatraju ekološkim proizvodima.
Pogledajte našu ponudu

Keramika, estrih i hidroizolacije

U područjima kao što su kupaonice, tuš kabine, kuhinje, praone, terase i balkoni prije polaganja keramike poželjna je izvedba hidroizolacije. Hidroizolacija se izvodi hidroizolacijskim materijalom na bazi polimera s kojim stvaramo bešavni, trajnoelastičan vodonepropusni sloj na koji se direktno lijepi keramika. Prije postavljanja pločica treba se pobrinuti da površina bude ravna.
Pogledajte našu ponudu

Suha granja

Suha gradnja je postala sinonim za brzu, sigurnu i kvalitetnu gradnju eksterijera i interijera. Kvalitetna izvedba te brza i suha montaža koja ne iziskuje dodatno vrijeme za sušenje konstrukcije, bitni su faktori koji svjedoče ubrzanom tempu života i rada. Suha gradnja je termin koji se koristi za posebnu metodu gradnje interijera, odnosno za unutarnje uređenje prostora, čiji je temelj korištenje industrijski predgotovljenih sustava gradnje.
Pogledajte našu ponudu

Opločnici

Kompletna ponuda opločnika/tlakovaca najrenomiranijih proizvođača u raznim formatima, bojama i debljinama.
Pogledajte našu ponudu

Alati i građevinska oprema

Kod nas možete kupiti sve specijalizirane alate za građevinski program. KOŽUL grupa jedna je od vodećih distributera ručnih alata i pribora u regiji. Kao lider na tržištu, Lorencic Bauservice nudi za građevinske poduzetnike, postavljače obloga, fasadere, soboslikare i druge građevinske profile širok i dubok asortiman. VIše od 600 vrsta među glavnim skupinama građevinskih ručnih alata
KožulLorenčić
PFT
KUBALA TOOLS
PRAKTIK TOOLS
Pogledajte našu ponudu

Boje i lakovi

Boje i lakovi služe kao zaštita podloge od raznih štetnih utjecaja, te svojom bojom ili završnim slojem uljepšavaju objekte. Lak je smjesa bez pigmenata i punila, pa je njegov izgled proziran i bezbojan. Boja sadrži raznobojne pigmente, a može biti mat ili sjajna (sjajna se naziva lak-boja).
Hammerite
Chromos
Pogledajte našu ponudu

Radna i zaštitna oprema

DASSY omogućava visoku udobnost nošenja s optimalnom funkcionalnošću i dugotrajnom zaštitom. Kreacije su originalne i učinkovite. Svi materijali, uključujući tkanine, zatvarače, dugmad, itd., zadovoljavaju najviše standarde kvalitete.
Radne hlače
Radne jakne
Radne majice
Pogledajte našu ponudu

Najam strojeva i opreme

U ponudi imamo iznajmljivanje strojeva, alata i opreme za građevinarstvo. U svojoj ponudi imamo širok asortiman sitnog i krupnog građevinskog alata, radnih strojeva i opreme.
Pramac S 15000
Profox N 100
Pogledajte našu ponudu
DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237