dom sistemi

Pravila privatnosti

Što je to osobni podatak?

Osobni podatak je svaka informacija s kojom se neka osoba može identificirati, kao što je npr. vaše ime, prezime, adresa, broj telefona i sl.

Koja podatke onda prikupljmo?

Apsolutno ništa što bi vas moglo identificirati kao pojedinca, osim ako nas izravno i svojevoljno ne kontaktirate putem obrasca ili e-mailom te nam na taj način ustupite svoje podatke (ime i prezime, e-mail adresu, broj telefona i sl.).

Ti podaci dostupni su isključivo Dom Sistemi d.o.o. oni se ne spremaju u bazu podataka već se automatski pošalju na naš e-mail.

Osobne podatke koje nam pošaljete pruženi su s vaše strane potpuno dobrovoljno. Ne obrađujemo ih ni na koji način više od onoga što je potrebno da bismo vam odgovorili na vaš upit. Od Vas tražimo samo minimalni set podataka koji su potrebni da Vam odgovorimo.

Nikada ne upisujte lozinke, brojeve kreditnih kartica, podatke koji nisu potrebni za slanje upita o proizvodima. Niti ćemo vas ikada tražiti putem ove web stranice.

Web katalog / web shop

Ova stranica koristi woocommerce za slanje Vaših upita o proizvodima koje prodaje Dom Sistemi. Slanje upita je neobavezno i kao takva nije narudžba jer proizvodi nemaju istaknutu cijenu.

Kod slanja upita registracija nije potrebna. Sve podatke koje nam pošaljete su dobrovoljno pruženi s vaše strane.

Svaki prozivod možete staviti u košaricu te dobrovoljno poslati upit o odabranim proizvodima. Na Vaš email dolazi potvrda da je upit uspješno poslan Dom Sistemi d.o.o. tvrtci.

Vaše podatke u upitima čuvamo 7 (sedam) dana, nakon toga se brišu iz baze podataka.

Ako ne želite koristi web katalog, možete nas nazvati na naš telefonski broj koji se nalazi na dnu svake stranice.

Kako čuvamo vaše podatke?

Vaše osobne podatke spremamo isključivo u elektroničkom obliku koristeći određene tehničke, proceduralne i kadrovske mehanizme koji će osigurati maksimalnu zaštitu vaših osobnih podataka.

Koja je svrha obrade vaših podataka?

  • Generiranje potražnje za uslugama koje mi nudimo,
  • Generiranje različitih statistika putem kojih znamo koliko generiramo interesa za našim uslugama;,
  • Razvoj odnosa s klijentima,
  • Garancija sigurnosti vaših osobnih podataka,
  • Prevencija i otkrivanje bilo kakve zlouporabe vaših osobnih podataka
  • Razumijevanje potreba naših klijenata.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Osobne podatke pohranjujemo i čuvamo samo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim zakonskim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja (npr. fakture). U slučaju davanja privole za marketing, podatke čuvamo onoliko dugo dok se privola ne povuče.

Ograničenje odgovornosti

Iako se držimo svih traženih smjernica zakonske i druge regulative s ciljem sprečavanja neovlaštenog otkrivanja vaših osobnih podataka, ne možemo garantirati kako neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće baš nikada biti slučajno otkriveni, suprotno odredbama ovih Pravila privatnosti. Stoga do najveće koje dopuštaju zakoni Republike Hrvatske, isključujemo odgovornost za eventualnu štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem vaših osobnih podataka.

Pristup i brisanje vaših osobnih podataka

Vaše osobne podatke koje ste nam učinili dostupnima čuvat ćemo dok postoji stranica domsistemi.hr. Imate potpuno pravo dobiti obavijest o tome koje sve vaše osobne podatke imamo u našoj bazi, kao i zatražiti da sve ili neke osobne podatke izmijenimo ili izbrišemo.

To možete napravi tako da nam se javite putem adrese info@domsistemi.hr i dostavite poruku s vašim zahtjevom. Mi ćemo naravno uložiti razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neautorizirani pristup osobnim podacima.

DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237