dom sistemi

POSEBNA PONUDA

Posebna akcija do isteka zaliha.

091 5635 237

023/281-137

PRAKTIK Set Aku Bušilica + Aku Brusilica


  • Aku Bušilica + baterija 1.5Ah
  • Aku Brusilica + baterija 3Ah
  • FLEXPOWER brzi punjač

U set spadaju najčešće korišteni alati u kućanstvu, akumulatorska bušilica i akumulatorska brusilica. Pomoću ovih alata nema poslova koje u garaži ili radionici ne možete obaviti. Svi uređaji u setu su opremljeni mekanim prihvatom protiv klizanja za sigurno rukovanje. Snažna Li-Ion baterija napona 18 V pruža dovoljno snage za dugotrajne poslove. U isporuku su uključene 2 baterije koje osiguravaju konstantan rad bez nezgodnih prekida, a FLEXPOWER značajka omogućuje korištenje bilo koje baterije na bilo kojem uređaju iz seta. Isporuka uključuje i FLEXPOWER brzi punjač.

PRAKTIK aku bušilica - odvijač PTQ019 FlexPower 18V

Akumulatorska bušilica odvijač, namijenjena za sve vrste bušenja i rada sa vijcima. Kompaktna i snažna, idealna je za sve montažerske poslove, gdje je potrebna velika snaga motora i izdržljivost baterije. Brzostezna metalna glava prihvata do 13mm. Pogodna za sve radove u drvetu, metalu ili plastici. Izbor broja okretaja elektronski pomoću prekidača i dvije mehaničke brzine. Mogućnost izbora smjera vrtnje lijevo/desno. LED svjetlo. Regulacija kvačila u više pozicija za precizniji rad. Priložene dvije LI-ION baterije sa indikatorom napunjenosti, punjač, te pribor: svrdla i bitovi. Dodatna kopča za remen, za brži i lakši rad. Alat dolazi u transportnom koferu. Ovaj stroj spada u FLEXPOWER liniju što znači da su baterije kompatibilne sa svim uređajima u toj liniji. BRUSHLESS tehnologija (MOTOR BEZ ČETKICA): Više snage. Dulje vrijeme uporabe. Dulji životni vijek. Bez potrebe za održavanjem.

PRAKTIK aku kutna brusilica PTQ027 FlexPower 18V

Akumulatorska kutna brusilica pogodna za sve radove brušenja ili rezanja, različitih metala. Izuzetno snažna i izdržljiva. Obzirom da se radi o akumulatorskom alatu niste vezani za izvor električne energije, tako da je možete koristi bilo gdje. Također u radu vam ne smeta kabel koji smanjuje prostor djelovanja. Kompaktna konstrukcija omogućuje lagan i jednostavan rad. Dodatna bočna ručka za bolju kontrolu prilikom rada, podesiva je u dva položaja. Tijelo brusilice je izvedeno tanje, kako bi korisniku pružila dobru kontrolu prilikom rada i bolje ležala u ruci, te je odlično izbalansirana. Podesivi štitnik u više položaja. Akumulatorska kutna brusilica opremljena je zaštitom od preopterećenja, a robusno aluminijsko kućište dizajnirano je za dugi životni vijek. Ovaj stroj spada u FLEXPOWER liniju što znači da su baterije kompatibilne sa svim uređajima u toj liniji.

DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237