dom sistemi

Alati i građevinska oprema

KOŽUL

https://www.kozul.hr/
KOŽUL grupa jedna je od vodećih distributera ručnih alata i pribora u regiji, a svoje poslovanje usmjerava prema tržištu jugoistočne Europe gdje ima brojne partnere i kupce.
Precizna korporativna strategija, koja osigurava profitabilnost i dugoročno održiv razvoj tvrtke, te omogućava kontinuirano uvođenje inovativnih proizvoda kroz veleprodaju, maloprodaju i vlastitu proizvodnju ručnih alata i pribora.

Lorenčić

https://www.lorencic.hr/
Kao lider na tržištu, Lorencic Bauservice nudi za građevinske poduzetnike, postavljače obloga, fasadere, soboslikare i druge građevinske profile širok i dubok asortiman. Asortiman proizvoda obuhvata više od 25.000 artikala od vrhunskih marki i naših vlastitih marki Lorencic i Profox. Ovo nas čini kompletnim ponuđačem kod građevinskih strojeva, građevinskog pribora i posebnih građevinskih materijala.
Zajedno s našim sveobuhvatnim servisom u stručnim radionicama, mobilnim građevinskim servisom i popravkom, kao i bogatim asortimanom strojeva za iznajmljivanje nudimo dodatnu fleksibilnost za naše klijente.

PFT

https://www.pft.eu/
Tehnologija i znanost su na svim područjima života doživjele velike promjene. Naša je snaga takve znanstvene i spoznaje raznih istraživanja pretvoriti u strojna dostignuća najbolje kvalitete...

PRAKTIK TOOLS

http://praktiktools.com
Praktik Tools alati imaju performanse kojima ćete sve vaše projekte uspješno odraditi, bilo da se radi o povremenom ili višednevnom korištenju u ostvarivanju vaših projekata. Uz performanse koje su uobičajene za segment alata u svim kategorijama, Praktik Tools alati pružaju i performanse koje se odlikuju u velikoj snazi, indikatorima napunjenosti kod baterijskog alata, elektronikama s potenciometrima za odabir prikladne snage ili brzine, antivibracijskim ručkama za ugodan rad i slično. S Praktik Tools alatima svi vaši projekti bit će kvalitetno obrađeni, montirani ili izrađeni.

Uz konstantan napredak u izradi s praćenjem novih tehnologija, Praktik Tools alati spadaju u sam vrh hobi i poluprofesionalnog segmenta alata. Korištenjem provjerenih i kvalitetnih materijala i komponenti u izradi, korisniku pružamo kvalitetu za duže eksploatacijsko razdoblje. Svi Praktik Tools alati su podvrgnuti kontroli kvalitete i pomno se nadziru.

KUBALA TOOLS

https://kubala-israel.co.il/
Kubala Sp. z o.o. osnovao je 1987. godine današnji izvršni direktor tvrtke Roman Kubala. Dinamičan rast, visoka kvaliteta proizvedenih proizvoda i stalna primjena inovativnih rješenja učinili su tvrtku jednim od lidera na domaćem i međunarodnom tržištu građevinskih alata.

Svoje poslovne aktivnosti započeli smo proizvodeći samo nekoliko alata. Trenutno nudimo niz proizvoda s preko 600 vrsta među glavnim skupinama građevinskih ručnih alata. Marka Kubala koristi samo najbolje sirovine, uključujući nehrđajući čelik otporan na kiseline označen simbolom "Rost Frei".
DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237