dom sistemi

Unutarnje uređenje

GLET MASE

JUB Juboglet hobby kit
TOP ODABIR za izravnavanje većih udubina i neravnina te za punjenje instalacijskih kanala, reški i fuga.
JUB Jubolin Clasic
TOP ODABIR za zahtjevne i visoko opterećene površine na kojima želimo postići potpunu glatkoću. Primjerena za vapnene, vapneno-cementne i cementne fine žbuke, gipskartonske ploče itd.
Poliflor kit
Gotova masa na osnovi vodene disperzije sintetskog veziva za fno izravnavanje i zaglađivanje unutarnjih zidova i stropova od produžne žbuke.
Fasadex Kit
Gotova masa na osnovi vodene disperzije sintetskog veziva i silikatnih punila za izravnavanje i zaglađivanje vanjskih i unutarnjih zidova izrađenih od produžne žbuke, betona, šper- ploča, ploča od iverice i sl.
Superfinish
KNAUF SUPERFINISH je tvornički pripremljena masa za obradu spojeva i završno zaglađivanje površina. Materijal je izrađen na bazi kalcita uz dodatke punila, aditiva, veziva i posebnih dodataka.
Teranil Extra
Gletanje vanjskih i unutarnjih zidova i stropova; pogodna za sanacijske radove; moguća završna obrada u reljefnoj teksturi.
Teranil
Gletanje unutarnjih zidova i stropova. Pogodan za sanacijske radove. Moguća završna obrada u reljefnoj teksturi.
Fino bello
Paropropusna unutrašnja masa za zaglađivanje, mineralno vezana, jednostavna za obradu, univerzalno primjenljiva, ručno i strojno obradiva.

UNUTARNJE BOJE

JUPOL Strong protect
TOP ODABIR za jako opterećene unutarnje zidne površine u kuhinji, kupaonici, hodniku, poslovnim prostorima te u javnim ustanovama. Primjerena za dječje sobe.
JUPOL Gold advanced
TOP ODABIR za sve jače opterećene unutarnje površine, na kojima je zahtijevan vrhunski esteski izgled.
JUB Jupol clasic
TOP ODABIR za manje opterećene zidne i stropne površine u stambenim i poslovnim objektima te drugim javnim objektima.
Dulux Acryl Matt White
Dulux Acryl Matt boja za interijer je visoko kvalitetna, visokopokrivna disperzija na vodenoj bazi namijenjena za obradu zidova i stropova interijera, bijele boje.
Poliflor Latex
Unutarnja zidna boja proizvedena na osnovi vodene disperzije akrilatnog kopolimera za zaštitu i dekoraciju jače opterećenih unutarnjih zidnih površina.
Poliflor Perivi
Disperzijska boja otporna na pranje za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina izloženih jačim opterećenjima.
Megapol
Ekonomična disperzijska boja za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina u stambenim i javnim zgradama. Otporna je na suho trljanje i visoke je paropropusnosti. Proizvodi se u bijeloj boji te u pastelnim tonovima.
Poliflor
Disperzijska boja za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidova i stropova u stambenim i javnim zgradama. Otporna je na suho trljanje i visoke je paropropusnosti. Proizvodi se u bijeloj boji i u pastelnim tonovima.
Poliflor Extra
Visokopokrivna disperzijska boja za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidnih površina s izraženom neujednačenošću i vidljivim prijelazima kao što su gipskartonske ploče i slične podloge.

Predpremazi

Jub akril emulzija
TOP ODABIR za sve vrste mineralnih podloga, primjeren i za gipskartonske ploče. Karakteristike Najčešći odabir među temeljnim premazima Vezni most između podloge i završnog premaza Učvršćuje podlogu i egalizira upojnost Veže čestice prašine Za vanjske i unutarnje površine Komponenta B kod BAVALITA, JUBOGLET Strong-a i VALITA Dodatak određenim klasičnim i industrijski pripremljenim mortnim smjesama za poboljšanje […]
Poliflor Grund
Pokrivni temeljni premaz na osnovi vodene disperzije akrilatnog kopolimera. Koristi se za pripremu unutarnjih zidnih površina prije nanošenja disperzijskih boja.
Poliflor impregnacija
Koncentrat na osnovi vodene disperzije akrilatnog kopolimera za impregniranje svih vrsta unutarnjih i vanjskih zidnih površina prije ličenja pokrivnim bojama.
DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237