dom sistemi

Sintetičke folije PVC i TPO

Sintetičke folije PVC i TPO

Sintetičke hidroizolacijske folije danas su u građevinarstvu jako raširene te ih se uspješno primjenjuje kod hidroizolacija

Dodatne informacije

Opis

Sintetičke hidroizolacijske folije

Kada se provedu sve navedene faze u odabiru hidroizolacijskih sustava, u najvećem broju slučajeva kao pravilan izbor nameće se ugradnja sintetičkih hidroizolacija zbog brzine ugradnje, zahtijevane trajnosti te konačne cijene. Zbog toga su sintetičke hidroizolacijske folije danas u građevinarstvu jako raširene te ih se uspješno primjenjuje kod hidroizolacija:

  • ravnih krovova
  • podzemnih konstrukcija
  • tunela i galerija
  • bazena i rezervoara za opskrbu vodom
  • brana
  • odlagališta komunalnog i industrijskog otpada

Sintetičke hidroizolacijske folije obično se postavljaju po sustavu “slobodnog polaganja”. Slojevi se mogu osigurati mehaničkim putem ili pomoću odgovarajućeg balasta.
Za sustave s balastom smiju se koristiti samo posebno dizajnirane i testirane krovne membrane.

Specifični uvjeti poput stajaće vode, mikroorganizama i rast korijena su čimbenici koji određuju vrstu krovne hidroizolacijske membrane koja će se koristiti za bilo koju primjenu.Sintetičke hidroizolacijske folije iznimno su tanke i imaju vrlo specifične osobine pa kao rezultat predstavljaju vrlo učinkovit hidroizolacijski sustav koji je ujedno i izdržljiv i pouzdan.

DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237