dom sistemi

Praktik Tools alati imaju performanse kojima ćete sve vaše projekte uspješno odraditi, bilo da se radi o povremenom ili višednevnom korištenju u ostvarivanju vaših projekata. Uz performanse koje su uobičajene za segment alata u svim kategorijama, Praktik Tools alati pružaju i performanse koje se odlikuju u velikoj snazi, indikatorima napunjenosti kod baterijskog alata, elektronikama s potenciometrima za odabir prikladne snage ili brzine, antivibracijskim ručkama za ugodan rad i slično. S Praktik Tools alatima svi vaši projekti bit će kvalitetno obrađeni, montirani ili izrađeni.

Kvaliteta

Uz konstantan napredak u izradi s praćenjem novih tehnologija, Praktik Tools alati spadaju u sam vrh hobi i poluprofesionalnog segmenta alata. Korištenjem provjerenih i kvalitetnih materijala i komponenti u izradi, korisniku pružamo kvalitetu za duže eksploatacijsko razdoblje. Svi Praktik Tools alati su podvrgnuti kontroli kvalitete i pomno se nadziru.

Dizajn

U prošlosti su alati prvenstveno bili konstruirani da obave osnovnu funkciju za koju su bili konstruirani. Danas se prilikom konstrukcije razmišlja o dizajnu - izgledu alata, ali poseban naglasak se stavlja i na ergonomiju. Sa svim našim alatima koji su dizajnerski funkcionalno riješeni, korisnik uz performanse dobiva i izuzetnu lakoću korištenja te je zamor sveden na najmanju moguću mjeru i kod dužeg korištenja Prakti Tools alata.

PRAKTIK TOOLS
PRAKTIK TOOLS
DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237