dom sistemi

Knauf Super Finish

Knauf Super Finish

Knauf Super Finish koristi se kao završni sloj na raznim podlogama i popravke pukotina na unutrašnjim površinama koje nisu u vlažnim prostorima.

Dodatne informacije

Proizvođač

Knauf

Pakiranje

25 kg

Opis

Knauf Super Finish koristi se kao završni sloj na raznim podlogama i popravke pukotina na unutrašnjim površinama koje nisu u vlažnim prostorima. Postiže K2, K3 i K4 kvalitetu završne obrade spojeva i površina na gipsanim pločama. Materijal je izrađen na bazi kalcita uz dodatke punila, aditiva, veziva i posebnih dodataka.

Koristi se kao završni sloj na raznim podlogama i popravke pukotina na unutrašnjim površinama koje nisu u vlažnim prostorima. Postiže K2, K3 i K4 kvalitetu završne obrade spojeva i površina na gipsanim pločama.

Prije duljih radnih stanki treba oprati rub kante i zatvoriti. Ukoliko je potrebno, moguće je dodavanje najviše 250 ml vode kako bi se izbjeglo prekomjerno razrjeđivanje proizvoda. Nakon svakog dodavanja vode, proizvod je potrebno ponovo promiješati i testirati nanošenjem. Maksimalna debljina nanosa za jedan sloj iznosi 3 mm. Sljedeći sloj se može nanositi kada se prethodni u potpunosti osuši. Nanošenje je ručno i strojno. Pri radu s Knauf Super Finish smjesom, temperatura materijala, podloge i okoline ne smije biti niža od +13 °C i viša od 35 °C. Vlažnost zraka bi trebala biti između 40 - 70 % pri 25°C. Vrijeme sušenja je cca. 2,5 h za 1 mm materijala pri 25°C i max. 70% relativne vlažnosti.

Utrošak materijala ovisi o samom načinu i svrsi primjene. Knauf Super Finish nanosi se na čvrstu, suhu i nosivu podlogu očišćenu od prašine i masnoća. S obradom spojeva gipsanih ploča treba započeti nakon što je isključena mogućnost promjene dimenzija ploča uslijed npr. promjena temperature i vlage u prostoru. Lagano promiješajte sadržaj kante bez dodavanja vode. Materijal koristite izravno iz kante.

DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237