XPS Fibrotermica

XPS Fibrotermica

Ekstrudirani polistiren (XPS) je pjenasti izolacijski materijal sa zatvorenim stanicama. Otprilike 93% njegove težine sastoji se od polistirena.

Dodatne informacije

Proizvođač

Fibrotermica

Opis

Ekstrudirani polistiren (XPS) je pjenasti izolacijski materijal sa zatvorenim stanicama. Otprilike 93% njegove težine sastoji se od polistirena, dok u malom postotku sadrži i aditive, pigmente i usporivače gorenja.

Kristali polistirena pomiješani su s posebnim dodacima za poboljšanje i ekološki prihvatljivim plinovima koji stvaraju viskoznu smjesu. Ova smjesa se homogenizira pod automatskim i potpuno kontroliranim uvjetima temperature i tlaka, ohladi i konačno oblikuje u željenu pločicu sa specifikacijama. Ujednačena disperzija alveola fiksne veličine unutar mase termoizolacijske ploče osigurava izvrsna svojstva toplinske izolacije XPS ploče fibro stir.

Primjena

Fasadna ploča Fibrostir xps (WRS) Anapneoysas primjenjuje se na toplinsku izolaciju postojećih konstrukcija i vanjske obnove, a istovremeno omogućuje disanje zgrade. To se postiže specifičnim sastavom i strukturom alveola, u kombinaciji s površinskom obradom. Primjenom ploče Fibrostir XPS (WRS) zimi štedimo novac za grijanje, a ljeti hladno, a istovremeno postižemo toplinsku udobnost i zaštitu zgrade od vremenskih utjecaja.

 

DomSistemi
OIB: 83680029659
23000 Zadar, Zagrebačka ulica 78, Hrvatska
023/281-137
023/281-137
091 5635 237